شیفت بعدازظهر مرکز اسماء دایر می باشد. جهت اطلاعات بیشتر با پذیرش تماس بگیرید.

صفحه اصلي > نمایش اخبار
شنبه ٣١ شهريور ١٣٩٧

نظرسنجي غير فعال مي باشد
اخبار > حضور معاون محترم توسعه مدیریت و منابع، و مدیر محترم مالی دانشگاه در مرکز توانبخشی اسماء

تشکیل جلسه به میزبانی مرکز اسماء

جلسه ای به میزبانی سرپرست و مدیر مرکز توانبخشی اسماء با حضور جناب آقای دکتر وجدانی روشن، معاون محترم توسعه مدیریت و منابع، و جناب آقای گراوند، مدیر محترم امور مالی دانشگاه، در تاریخ 21/3/1397 در این مرکز تشکیل شد.
در این جلسه جناب آقای عربی، سرپرست مرکز، به بیان فعالیت ها و تغییراتی پرداخت که در یک سال گذشته موجب بهبود بیش از پیش عملکرد مرکز شده است و از مشکلات و موانعی که حل و رفع آنها مستلزم یاری مجموعۀ ستاد دانشگاه است سخن گفت. در این دیدار صمیمی و سازنده نسبت به برون رفت از مشکلات جناب آقای دکتر وجدانی روشن پیشنهاداتی ارائه فرمودند و پس از آن از بخش¬های مختلف مرکز بازدید به عمل آورده و از نزدیک در جریان روند امور قرار گرفتند.

١١:٢٤ - پنج شنبه ٣١ خرداد ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٠٨٧    /    تعداد نمایش : ١٤٢

خروج